Bakgrunn

søndag 7. mars 2010

Bestemorrutetsitteunderlagogtrådfestenålfenomenal!

Hilste på denne lille saken av en trådfester for første gang tidligere i uken!!
Tilnærmet meg forsiktig, siden det var første gang jeg så en slik..
Kjenner fra før bare de gode, trauste og ¨gamle¨ stoppenålene:; som forøvrig den yngre generasjon ikke alltid vet navnet på (hvem stopper strømper i dag..? jeg gjør, men det er et annet kapittel!)
Vel, denne nykommeren- for meg da- havnet i stuen min sammen med min eldste nestendatter; som kom innom for å hekle litt sammen med meg! (kos det!)
Da vi først hadde fått hilst og blitt kjent litt med hverandre og hva vi var brukendes til (yrker/hobbier etc..),
Flyttet likesågodt lillemann inn til meg, i ¨syskrinet¨ mitt!
Vi er altså blitt samboene, lillemann og jeg :)
Må si at jeg synes jeg hørte noe grynting i retning Herr Stoppenål, men høflig som han er og trygg på seg selv og sin kunnskap, stoppet det med det kremtet :)
De ligger faktisk side om side nå..De kan utveksle litt erfaring: tenker lillemann har endel å lære ennå, knise..

Det heldige arbeidet som fikk gjøre bekjentskap først med lillemann; er dette røde og hvite sitteunderlaget. Etter at hun (ja, tenk det er et kvinnemenneske..) ble ferdig, følte hun seg litt ovenpå og lekker i sine klare farger, at hun ville ha seg frabedt å kalles et sitteundelag!!!
¨Det er da virkelig under min verdighet¨, nærmest ropte hun til meg, med de sterke fargene på fullt volum!;D
Etter en omgang i vakemasinen på toving, tenker jeg nok hun kommer ned på jorden igjen..men ok, skal føye henne litt til og kalle henne ¨stolpyntevarmer¨ :)Disse damene altså...
Hun vet det ikke ennå, men hun skal reise til fjells og flytte inn i en hytte til ,...var det røde kors..? I allefall til en god sak! :)
Eller mange ¨godsaker¨, for den saks skyld!;D
Her vil hun treffe mange andre nyinflyttede, og jeg tenker hun kan bli litt paff når hun finner andre slike som seg selv: i rødt og hvitt!!!
Ønsker henne god tur og et langt liv!:D
brito

4 kommentarer:

 1. Flott sitteunderlag da! Jeg har kjøpt noe garn som jeg har planer om å lage sitteunderlag av - kanskje jeg gjør som deg, lager en stor bestemorsrute? Takk for koselig kommentar i bloggen min forresten- bare koselig at du vil følge meg- velkommen skal du være!
  Klem fra Sissel

  SvarSlett
 2. Hei Takk for koselig hilsen , så fint at du vil være med på min månedstrekning.
  Hyggelig at du vil følge . jeg følger gjerne din . Kanskje jeg til slutt kan lære meg å hekle.Jeg har så lyst når jeg ser på alt det flotte som hekles rundt om av de forskjeligge bloggere,
  Jeg hadde en mormor som var en kløpper med heklenålen. Hun heklet gardibner av den tyneste tråd , men hun klarte ikke lære meg det.Ha en riktig fin ukestart

  SvarSlett
 3. Flott sitteunderlag og artig sak om lillemann og herr stoppenål :)

  SvarSlett
 4. Hei.

  Takk for hyggelig kommentar på bloggen min. Som takk la jeg meg til som følger hos deg også.

  Så mye fint du lager. Skulle ønske jeg var flink i håndarbeid. Kan strikke, men det er så vidt. Moro med kreative mennesker.

  Ha en fin dag.

  Klem fra Mona C♥

  SvarSlett